Staket & Stängsel

industristaket, industristängsel, grindar och bommar
– allt inom tillträdesskydd

Vilken typ av områdesskydd behöver du?

Vi har allt som du kan tänkas behöva av de produkter som finns inom områdesskydd. Med endast en leverantör blir det lättare för dig att både få bästa möjliga service, samt att kunna se det slutgiltiga priset på din anläggning eller ditt hem.

 

Stängsel/Grindar

Vi har erfarenhet inom försäljning och installation av staket, bommar och stängsel. Våra tjänster utförs av erfarna medarbetare, från den inledande utvecklingen av projektet till den faktiska installationen.

Vi installerar funktionella staket som håller i många år. Vi säljer och monterar industristaket, industri-stängsel, grindar och bommar.

Totalleverantör

Vi har samlat alla olika produkter som du kan tänkas behöva. Med en leverantör blir det lättare för dig då vi erbjuder en komplett säkerhetslösning som innehåller projektering, material och montering..

Hos oss börjar vi med en offert, sedan får du en kontaktman inom företaget.

Serviceavtal

Som totalleverantör erbjuder vi även service och reparation av ditt tillträdesskydd.

Att hålla sitt tillträdesskydd helt och fungerande bidrar till att minska risken för inbrott, stöld eller skadegörelse.

Se fler exempel på produkter här

Your Content Goes Here

Ugglan skjutgrind

Ugglan Skjutgrind är det mest prisvärda alternativet till de dyrare frigående skjutgrindarna, med en öppning på upp till 12 m bred som enkelbladig grind eller upp till 24 m bred som dubbelbladiga grindar. Ugglan Skjutgrind är en manuell skjutgrind som styrs genom en Hendersson skena och ett noshjul på grindens framkant.

Svalan fribärande skjutgrind

Svalan Fribärande Skjutgrind är Demex mest sålda skjutgrind, med en öppning på upp till 7 m bred som enkelbladig grind eller upp till 14 meter bred som dubbelbladiga grindar. De har samma marknadsledande teknik som gör Demex fribärande skjutgrindar till Skandinaviens bästa skjutgrindar, enligt våra kunder.

Demex bostads-skjutgrind

Demex bostadsskjutgrindar delas upp i samma omtyckta utförande som Demex Bostadsstaket sortiment, Diamond, Gold och Safir, med en öppning på upp till 6 m bred som enkelbladig grind eller upp till 12 m breda som dubbelbladiga grindar och upp till 2 m höga. De använder samma marknadsledande teknik som gör Demex fribärande skjutgrindar till Skandinaviens bästa skjutgrindar, enligt våra kunder.

Örnporten skjutgrind

Örnporten Fribärande Skjutgrind är den starkaste varianten i sortimentet, med en öppning på upp till 18 m bred som enkelbladig grind eller upp till 36 m bred som dubbelbladiga grindar De använder samma marknadsledande teknik som gör Demex Fribärande Skjutgrindar till Skandinaviens bästa skjutgrindar, enligt våra kunder.

Höken skjutgrind

Höken Fribärande Skjutgrind är Svalans storebror, med en öppning på upp till 9 m bred som enkelbladig grind eller upp till 18 m breda som dubbelbladiga grindar. De använder samma marknadsledande teknik som gör Demex Fribärande Skjutgrindar till Skandinaviens bästa skjutgrindar, enligt våra kunder.

Jet-Gate motordriven vikgrind

Jet-Gate är en motordriven vikgrind som är avsedd för att stänga av infarter med bredd upp till 14 meter. Jet-Gate är grinden för dig som uppskattar snabba öppningar och snabba stängningar i all säkerhet.